Något att tänka på.

Ingen ska få dina kinder att bli våta av tårar, få dina ögon att bli röda å svullna.

Få dig att skaka av utmattning när tårarna håller på att ta slut.

Du ska inte behöva gråta dig själv till sömns, när han sover med ett lyckligt leende på läpparna.
Ingen ska fan få ta ifrån dig din stolthet!


Omvandlas

Genom åren i mitt liv har jag upptäckt att bra och underbara saker alltid har en tendens att ta slut eller försvinna lika snabbt som man fått dem. Det är som att man bara hinner få en smakbit eller ett ögonkast på det där underbara som man vill ha och sen rycks det ifrån en.

Så är det alltid, likaså nu. Jag tror att det oftast beror på att man hoppas för mycket på att saker ska hålla i sig, men i slutändan gör de inte de. Jag är ändå glad för alla små smakbitar och ögonkast av goda och underbara saker jag fått i mitt liv, för de är SÅ HIMLA mycket mer värda än all skit man får. Utan allt de där goda skulle ja aldrig orka ta mig igenom all skit.

peace


..

Helt olikt något jag någonsin upplevt.

tack o hej

Seriöst förbannad.

Jag är så trött på killar i min ålder och lite äldre som beter sig som 14-15åringar. När jag snackar med någon som är nåra år äldre förväntar jag mig att han ska bete sig så också, att han ska visa lite respekt och inte bara omognad.

Alltid när man börjar snacka med en kille så är han charmig, trevlig och intressant. Så man kanske bestämmer sig att träffas, eller bara snacka i telefon. Efter ett tag börjar de alla tänka på en sak.. SEX, eller sexuella tjänster. Varför är det alltid så? De e väl förmodligen någon djurisk instinkt. Vissa killar kan t.o.m börja med att fråga om man är villig att suga av dem. Snälla låt mig se ditt ansikte först, kanske snacka nåra veckor och träffas INNAN du kommer med ett sånt "generöst erbjudande som du anser att jag bara INTE kan motstå". Herregud, nu vill jag ju verkligen suga av dig. Hahaha

Jag avskyr när killar börjar fråga om en tjejs sexliv. Är du oskuld? Om du inte är det, hur många ggr har du då gjort de? Hur många ggr har du haft sex på en dag? Har du sugit av någon? Är du bra på att suga av? Hur många sexpartners har du haft? Vad har du för BH storlek? Har du kört doggystyle? and so on. Och grejen e att dom inte vill vara med någon som varit med för många, men heller inte med någon som varit med för få. Så sluta fråga, ni blir bara besvikna!

Seriöst, om jag ville att hela världen skulle veta hur mitt sexliv såg ut skulle jag heta på msn något i stil med: "jag har haft sex 198 ggr med 39 olika sexpartners, jag suger gärna av dig och jag har blivit slickad" Då skulle de väl förmodligen förlora all spänning med att fråga ut tjejen, då skulle man inte längre vara intressant.

Visst, de kan vara vi tjejer som börjar med frågorna och då får vi faktiskt skylla oss själva lite. Men ibland kan killarna verkligen gå förlångt!

Idag såg jag på tv att killar tänker på sex i genomsnitt 239 ggr per dag, det är typ var fjärde minut! haha helt galet ju!

Hahahaha, okej det här är bara för komiskt. Här sitter jag och skriver det här inlägget. Och gissa vad en kille frågar mig?
"Berätta om din bästa sexupplevelse och med vem" ja, min teori fungerar perfekt!

Pappa, oroa dig inte. Det jag skriver om mina sexuella erfarenheter i inlägget är självklart inte ett dugg sanna! Få inte en hjärtattack nu. haha

Sol

Idag har solen äntligen tittat fram efter flera långa dagar med regn, och vad gör man? ugglar framför datorn eller läser en bok.. INOMHUS! Jag har faktiskt en anledning till att jag gjort det.. jag sitter och väntar på att min Bästa vän ska höra av sig så att vi kan hitta på något. Hon jobbade igår till klockan 22:00 och idag började hon jobba klockan 07:00 till 10:00 så hon behöver sova lite innan vi kan hitta på något. Hon sa att hon skulle höra av sig mellan 2-3 tiden, och nu har ju solen gått i moln. :( hoppas verkligen inte att det blir regn också!

Vi hinner knappt träffas nuförtiden eftersom hon jobbar så mycket och ofta konstiga tider, men i söndags så tog vi oss en nattpromenad. Det var riktigt mysigt och vi pratade o pratade om allt möjligt som vi inte hunnit med att berätta än. Sen skulle vi sätta oss på våra bänkar utanför hennes hus, men de har rivit dem! Som tur var hade de byggt nya och det var ju tur för de nya är mycket fräschare! Iallafall, helt plötsligt när vi sitter där så hör vi ett förtvivlat: mjaau, mjaaaauu lite längre bort på gården. Vi kollar runt och får syn på den absolut vackraste guldfärgade katt jag någonsin sett! Vi gosade lite med den o tyckte synd om den eftersom ingen släppte in den och det var mitt i natten.

Sen gick jag hem och upptäckte ett groteskt stort skavsår på min häl. BLÄÄ, it hurts!  (men så får man skylla sig själv när man går ut och går på promenad i nåra timmar med helt nya skor..)

RSS 2.0