Plugg, plugg, plugg

Idag har ja inte gjort något intressant, jag har pluggat från att jag klev upp i morse klockan 10, tills klockan 19:30. Jag är helt slut, man kan inte precis säga att jag törstar efter mer kunskap.. inte idag iallafall., :D

Skola.

Idag har varit en av dedär lååånga tråkiga skoldagarna. Jag klev upp runt 8tiden och kände mig som värsta hurtbullen så jag tog en 20minuters powerwalk FÖRE frukost, sen kom ja hem och duschade. Sen åt jag ett päron och drack lite juice. Så började jag o mamma att fixa lite små saker så var det dags för brunch med syster min. Det blev gröt. haha

klocken 11:40 tog jag tåget mot stan för att gå på min första föreläsning som började klockan ett. Så mellan ett och tre satt jag spikrak, med koncentrationen helt inriktad på läraren tills det var slut. Då åkte jag och min klasskompis NN först till universitetet för att skaffa lite böcker till mig, sen åkte vi vidare till odenplan för att äta en matbit. Så satt vi lite extra på restaurangen eftersom vi hade massa tid före nästa föreläsning.

Restaurang ägaren var jätte trevlig och snackade en massa med oss, men vi blev lite små fnittriga av oss när de kom in en sjukt snygg norsk kille! haha :D sen så åkte vi till skolan igen för att sitta och lyssna på nästa föreläsning. Riktigt intensiv var den, jag slutade lyssna lite halvt ibland för ja var så trött så ja fick försöka lista ut vad det stod på NNs papper, för hon skriver väääldigt slarvigt. (men pappa du tar ändå priset!)

17:30 till 19:30 satt vi där inne, så när vi gick ut därifrån så var jag och NN så trötta så vi fnittrade åt allt. haha det var riktigt roligt. Så när ja äntligen kommit till stationen så åkte mitt tåg precis då. SUCK så ja var inte hemma förens kl 21:00. :(

Nu är ja helt slut och känner mig som ett enormt frågetecken, vad ska ja göra nu? haha ja borde nog sova, annars behöver ja hämta lite tändstickor...som MR Bean. :D

Katee och Joshua, contemporary

Igår dansade även mitt andra favorit par, som jag ännu inte skrivit om, en modern dans av Mia Michaels.
Helt underbart, jag önskar jag kunde röra mig sådär! Håll till godo. :)


Modern dans med Twitch och Kherington

Igår dansade Twitch och Kherington även en Modern dans, koreograferad av min absoluta favorit koreograf Mia Michaels!! Hon berättar alltid en historia med sina danser. Just den här dansen rör mig till tårar varje gång jag kollar på den.
Se och NJUT!

Twitch och Kherington

Igår dansade Twitch och Kherington Paso Doble!


Chelsea and Mark, Hip hop

Förra veckans favorit var absolut detta nummer!


Kärlek..

Ibland kan jag tycka att det är så svårt att uttrycka mina känslor med ord. Det spelar ingen roll om jag skriver eller pratar, men värst är det när jag pratar. Nu ska jag skriva om en sak som jag tycker är väldigt svår. För den handlar inte om mig, och jag har egentligen ingen rätt att lägga mig i. Men jag klarar inte av att sitta helt passiv och se på, jag är inte en sådan människa.

Någon i min närhet går varje dag och oroar sig för om hennes pojkvän är otrogen eller inte. Enligt mig tycker jag att det är helt onödigt att gå och tänka på det hela tiden, men hon är sån av naturen. Hon älskar honom av hela sitt hjärta och det är klart att när man älskar någon så finns ständigt en rädsla om att förlora denna någon. Man är ständigt nervös över att bli lämnad eller att känslor ska svalna. Jag är precis likadan. Iallafall så händer det då och då att den här personen bryter ihop, och ofta gör hon det när jag lyssnar och jag har inte en blek aning om vad jag ska säga! För så fort jag öppnar munnen så tar hon mina råd på helt fel sätt, jag är kanske inte så smidig när jag väl säger vad jag tycker heller så det kan ibland bli helt fel när jag försöker hjälpa till. Jag menar verkligen inget illa med mina råd. Jag vill bara hennes bästa. Ibland behöver man släppa taget om saker man inte kan styra över.

Jag vet inte riktigt om jag tror att han är otrogen, ja menar de är så ofta med varandra att han skulle behöva va me en annan tjej typ när hon är på toa.. :P Nej, nu överdrev jag rejält.. men det jag menar är att de umgås väldigt ofta med varandra så det skulle kräva väldigt mycket för hans sida om han var otrogen, och han är ganska lat ibland. (a)

Detta gör att jag är rädd för att träffa någon jag kommer kära ner mig i helt. Jag vill inte behöva fundera på vad han gör när jag inte är där, jag vill inte oroa mig så fort han pratar om eller med andra tjejer. Jag vill inte känna att ja behöver kolla igenom hans mobil bara för att vara säker på att det inte finns någon annan än jag. Jag vill inte fundera på, när han är ute med grabbarna en kväll, vilka tjejer som kommer fram eller så. Jag vill inte känna den dära hopplösa känslan när man har bråkat, eller den dära hemska känslan av att något inte stämmer. Jag vill inte att han ska känna sig tvingad att vara med mig bara för att jag saknar honom. Jag vill inte känna att jag kväver honom med mina känslor eller oroa mig över att han inte känner likadant. Jag vill inte känna att han kan hitta någon bättre än mig, jag vill helt enkelt inte vara kär och beroende av någon.
Men samtidigt så bara längtar jag efter att falla helt och hållet för någon. Att känna att den här personen betyder allt för mig. Jag vill kunna göra mig fin för bara honom, därför att jag vill visa honom min bästa sida eftersom han förtjänar den. Jag vill somna till ljudet av hans andetag, jag vill vakna av att känna hans mjuka läppar mot min kind. Jag vill veta att det inte finns någon annan tjej för honom än mig. jag vill känna den där glädjen när han ringer mig bara för att han saknat mig eller skickar ett gulligt sms därför att han inte kan låta bli. Jag vill känna hans hjärta dunka hårdare när jag lägger min hand mot hans bröstkorg. Jag vill ha någon som jag kan dela alla mina funderingar med, dela glädje och skratt med. Någon som torkar mina tårar när jag gråter i förtvivlan. Någon som kollar på mig med ögon fyllda av kärlek och som bara inte kan låta bli att känna på mig för att bekräfta att det vi känner är verkligt. Jag vill ha någon att älska!

Hip hop

Igår dansade Twitch och Kherington en riktigt grym koreografi med Hip Hop :D
Se och Njut!


Söndag

Jag träffade G igen, det var väldigt mysigt. Det var lite mycket regn. Sånt där äckligt regn som klättrar in under kläderna på en. Så vi gick till Stadshuset i sthlm och satt där på en trapp med tak över och höll om varandra för att hålla värmen. Vi nästan somnade. :D

Snart..

är det dags för So You Think You Can Dance igen . :D

Upprop

Idag hade jag upprop på universitetet. Det gick bra och ja hann prata med två tjejer som ska gå samma kurs.
Ögoninflammationen syntes knappt, så jag hoppas att ingen tror att jag är missbrukare elr liknande :P

So you think you can dance

Jag är en riktigt stor SYTYCD nörd, och i år är TWITCH min absolut största favorit. Det har bara varit 4 avsnitt, men han överraskar mig hela tiden. JAG BARA ÄLSKAR HONOM! Kolla själv:


Sann magi!

Pappa igen.

Pappa har precis kommit hem, nu vankas det mat ! :D

Pappa.

Just nu sitter jag och väntar på att min käre far ska ta sig hem. Jag är riktigt hungrig och har ingen lust att gräva fram en matlåda elr en macka eftersom pappa kommer när som helst och lagar mat åt mig..

Märks det att jag är uttråkad, ja har väl aldrig uppdaterat bloggen så här mycket på samma dag. hahaha

-

Det finns bara en person som kan säga ett enda litet HEJ för att jag ska känna att den här dagen har mening.
Det är min syster och idag så sa hon HEJ Till mig efter att vi inte pratat på flera dagar. det känns verkligen bra!

Älskar dig. <3

Tandställning

Jag har nu haft tandställning i 3 år, igår var jag hos min tandreglerare och han sa att jag förmodligen blir av med tandställningen innan jul! Jag hoppas verkligen på de. :D

Ögoninflammation

Jag är helt illröd i ögat, det kliar och jag ser allmänt drogad ut. Skit oxå, det är ju upprop för universitetet....IMORGON!

nej, jag har inte alls panik?!?!

Tisdag,12 Augusti

Jag vaknade hos min underbara vän JI runt elva snåret. Hon hade varit vaken sen typ 8 som vanligt. Vi gick upp och åt frukost sen gick vi ner till hennes våning för att fixa oss. Klockan 20 i 12 tog vi bussen ner mot stan där vi mötte upp GO. För en gångs skull var vi sena och inte hon! Det var lite roligt, då fick hon känna hur det känns att stå och vänta i hundra år på någon som är sen. Vi kom iförsej bara 5 minuter sent men iallafall.

Vi gick runt lite på stan och GO tjatade om att hon var hungrig, som hon alltid är haha. Men vi hade inte tid att äta eftersom vi shoppade. Shopping måste vara den absolut bästa medicinen när man är uttråkad! Vi gick in på New Yorker och kollade runt på rean. Jag plockade på mig saker hela tiden medan GO hjälpte JI (som brukar ha svårt att hitta saker när hon är med oss shoppingdjur haha). När vi hade gått runt ett tag hade jag ca 8 plagg att prova medan JI och GO hade två var. Det var lite roligt, jag hann nästan prova alla mina före dem även om vi gick in i provrummen samtidigt, måste varit för att jag var lite stressad. Sen bad jag GO att hämta vissa i andra storlekar och en klänning som hon provade bad ja henne ta av sig så ja kunde prova den oxå. Så jag stannade kvar längst iallafall. Det slutade med att jag köpte 1 tubtopplinne och JI en klänning.

Sen gick vi ut ur affären och mot Gina Tricot. Där provade jag ett par jeans för 29:- (superrea) som var sjukt fula haha och någon t-shirt som var tråkig så jag köpte inget och vi började röra oss mot Stationen där jag skulle ta bussen kl 14:40.
På väg mot stationen diskuterade vi om jag skulle köpa den dära klänningen ja hade provat eller inte och jag upptäckte att jag var väldigt törstig så jag köpte mig en festis. Mina underbara vänner stod och väntade med mig tills bussen kom och jag klev på och fick en super skön plats med mycket air condition! Eftersom det var ganska varmt o kvavt ute så var det skönt att sitta på den svala bussen, men efter ett tag blev det för kallt så jag fick ta på mig både kofta och jacka!

När jag kom fram (efter 1 timme och 50 minuter i bussen) så ringde jag min vän G, ni vet min "kosmiska tvilling"? Han sa att han var på väg mot stationen så jag bara stod där och kollade runt eftersom jag aldrig varit i den staden och fattade inte vilket av alla 83 håll han möjligen kom ifrån. Haha men tillslut kom han dit och vi började vandra mot hans kompis lägenhet. Väl framme i kompisens lägenhet så inspekterade jag hur det såg ut. Ja, det var inte mycket att skryta med. En typisk student-killes lägenhet med endast 1 säng, 1 tv och 1 bord med två stolar till. Det var allt! haha inga tavlor eller mattor eller gardiner ens.

Men det mest trevliga med den lägenheten var utsikten från den franska balkongen. Lägenheten bestod av ett rum och låg på våning 6. Jag satte mig i balkongen och dinglade med benen, helt underbart! Sen blev vi hungriga och G gick ner för att köpa lite Thaimat. MUMS! När vi ätit oss mätta som åsnor elr ngt, så la vi oss på sängen och kollade på Kung fu panda. Jag hängde inte med i handlingen för jag kunde inte vara tyst och bara pratade på om allt mellan himmel och jord. (fullt normalt när jag är nervös haha)

Så ringde kompisen som hade lånat Gs lägenhet under sommaren och vi kunde gå dit. Han bor i en studenkorridor så jag trodde att hans lägenhet eller rum elr va man ska säga skulle vara mindre än hans väns lägenhet. Så när han öppnade dörren blev jag väldigt förvånad över vad jag såg. Rummet var säkert 3 gånger så stort som den vi precis kommit ifrån, det fanns ett matbord för fyra med fyra stolar, en lång tv bänk med en liten tv på, en enorm spegel (bra för mig haha), en garderob, en stor dubbelsäng, en tvåsitssoffa, en fotölj och ett stort vardagsrumsbord och ett litet badrum med badkar! Jag trodde jag skulle tappa hakan! Men det absolut bästa av allt var de stora fönstrarna, när man öppnade dem så fanns det ett litet stängsel så man kunde sitta i fönstret utan att behöva vara rädd för att ramla ut. Jag hade funnit min ultimata plats. haha jag satte mig där och talade om för G att jag nu flyttar in. han bara skrattade åt mig.

Sen gick han och hämtade alla sina ägodelar som han hade förvarat hos en kompis så att de inte skulle gå sönder. Så han bytte ut den dära tvn mot en flatscreen tv. asså hallå? va inte G student? haha han bara skrattade åt mig när jag sa så. Han var iväg för o hämta grejer i nån timme och medan han var det satt jag och njöt i fönstret med en bok i handen.

När han kom tillbaka bad han mig att blunda, och jag undrade självklart varför men han sa att ja bara skulle lita på honom så jag blundade. Då gick han fram till mig och hängde ett smycke runt halsen på mig. Och mesig som jag är blev jag helt rörd och visste inte va ja skulle säga. Så berättade han historien om hur han köpt smycket. Han hade varit utomlands och när han var på stranden så var där en halsbands försäljare. Försäljaren ville att G inte bara skulle köpa den tiger tand han har runt halsen utan även detta halsband han gav till mig. G svarade att han inte hade någon flickvän eller fästmö att ge det till men försäljaren sa: "tro mig, du kommer snart att få användning av detta halsband" så G köpte halsbandet. När han kom hem och vi började prata så tänkte han på halsbandet igen och sen gav han det till mig.

Det var väldigt roligt och fint av honom. Tack.

Syster, jag tänker på dig. <3

080808

Vaknade hemma hos min bästa vän. Jag skulle bara gå upp en snabbis på toaletten så råkade jag gå rakt in i hennes tvillingbror som inte hade någon tröja. haha snacka om att börja dagen lite pinsamt. Sen lagade och åt vi frukost tillsammans hon och jag. När vi hade gjort det klart var klockan redan två! Så vi drog oss vidare hem till mig där jag skulle göra mig iordning.

Vi dök upp på tröskeln här hemma hos mig och gjorde pappa överlycklig eftersom det hade åskat i natt vilket förorsakade att vår tv och vårt internet slutat fungera. Så vi pratade lite, sen tog min bästa vän bussen hem till sig igen för vi kom på att vi hade glömt min dator där. Så medan hon var borta ringde jag och småpratade lite med mamma. Bästa vännen var tillbaka på mindre än 20 minuter, det var duktigt gjort!

När hon kom hit så satte hon sig i köket med mina målargrejer medan jag hoppade in i duschen och pappa lagade mat. Hon målade en jätte fin tavla och pappa gjorde helt underbart god mat. Så vi åt och pratade och pratade och pratade så att jag glömde bort tiden. Helt plötsligt upptäckte jag att jag bara hade 40 minuter på mig innan bussen skulle gå. Jag skulle nämligen träffa min kosmiska tvilling för första gången.

Så jag o min bästa vän började springa runt här hemma och plocka fram kläder och smink o hårspray osv. Hon började sminka mig och jag ringde till G för att fråga om vi inte kunde träffas en halvtimme senare, och visst det var inga problem. Så jag hann sminka mig och fixa håret och allt. Det blev skit fint. Jag såg helt underbar ut!

Sen sprang vi till bussen och jag hann precis på minuten. Jag klev på bussen och ringde min bästa vän, hon hade verkligen gjort mig nervös så jag var tvungen att skälla lite på henne. Hon var helt lugn och tyckte att ja oxå borde vara de. Sen när jag satt på pendeltåget mot sthlm så blev jag lite nervös för han hade inte svarat på mitt sms om var han var och ja var nästan framme redan. så jag ringde upp honom och hörde att han var påväg. Inga problem.

När jag kom fram till centralen insåg vi att vi hade missuppfattat var vi skulle ses så han var på ena sidan och jag på andra sidan. Så jag gick mot honom och helt plötsligt så hoppade någon på mig bakifrån och sa: BU! jag blev så himla rädd. haha men det bröt isen iallafall. så vi gick ut från centralen och började promenera och prata om alla mellan himmel och jord. vi klickade direkt. det var så skönt för jag hade varit så nervös men när vi sågs så kändes det som att vi hade träffats varje dag i hela livet ungefär.

Vi gick helt vilse i stan men det gjorde ingenting för vi hade så trevligt, så hittade vi någon affär där vi köpte Vanilla coke. jag trodde inte att den gjordes längre! När vi gick ut från affären såg vi en stor fontän med bänkar runt, så vi satte oss där och pratade lite. Så helt plötsligt så blir G helt tyst för att han har sett sitt hemlands flagga hänga ut från ett hus. Det är tydligen väldigt ovanligt att se såna flaggor i sverige. Det måste varit något skumt tecken haha.

Så vi var ju tvugna att undersöka saken, och det var ambassaden för de landet och då visste han var vi var. Så vi tog tunnelbanan mot sthlm. I sthlm så gick vi till stadshuset för att kolla när det blev mörkt (det fanns ingen sol så de blev ingen solnedgång eftersom molnen var ivägen) vi lyssnade på lite  musik och så. Sen var det hemgång.

Jag hade iallafall en helt underbar dag, men så var det ju den 080808 och det sägs att det är ett magiskt tal. vem vet?

Utekväll

I fredags var jag hemma hos min mormor och morfar för att mina småkusiner hade kommit dit. Jag o syrran lekte en massa med dem ute i lekparken och inne i huset medan de äldre fick vila sig lite. Haha, de är verkligen två energiiiiiiiiknippen! De är två pojkar med stora varma leenden och glittrande ögon. Den äldre pojken är helt betagen i mig. Han har ett hårband som han sätter på huvudet och från hårbandet hänger det ner band, som hår liksom. Jag har själv ganska långt hår, och när han tar på sig hårbandet låssas han att han är jag! Så underbart söt.

Under dagen fick jag ett sms från en kompis HS där hon skrev: "Du ska med ut ikväll och du har inget att säga till om!" Så jag funderade på hur jag skulle göra eftersom de skulle ut i Uppsala och jag var nästan i Nynäshamn. Jag messade GO och frågade om jag kunde sova hos henne och det gick bra. Så jag åkte in till uppsala och hem till min kompis JI där jag sminkade och fixade mig lite. Sen mötte vi upp HS och hennes fästman och hans kompis. Väl där fick vi vänta på GO, men hon messade oss och bad oss gå in i förväg eftersom hon inte ens hade kommit hemifrån. Så vi andra gick in på stället och lämnade väskor och tröjor i garderoben. Direkt mot baren där vi alla köpte lite att dricka. Jag och JI beställde 4 st Xcide som vi delade på medan de andra tog nåra drinkar som ja inte har en aning om vad de heter.

När GO kommit så fick jag en drink av henne, något fruktigt. Haha asså jag har ju fan ingen aning om namn på sånt där. Iaf så fick hon billigare eftersom hon jobbar på stället och alla känner henne. Vi satt vid ett bord, haha ett picknick bord in fact. Där vi snackade lite, vi hade kommit ganska tidigt så det var bara två killar på dansgolvet. De battlade mot varandra och trodde att dom var coolast i rummet. Det var de inte kan ja säga! Så vi fick oss ett litet skratt. (de var duktiga på att dansa, men de hade alldeles för mkt självförtroende vilket inte alls passade)

När det väl började komma igång drog jag och GO direkt till dansgolvet såklart, vi älskar att dansa! Där dansade vi igenom en rad med låtar som man inte kan sitta still till haha. Sen var det dags för lite luft, så vi gick och hämtade HS och JI för att gå ut till rökrutan. JI ville ragga lite och HS som är förlovad tycker det är superroligt att ragga ÅT OSS. så hon var jätte taggad och såg några blonda killar komma mot ingången. HS -"Vad sägs om dedära blondinerna?" vi andra såg lite smått skeptiska ut. De såg lite snobbiga ut, men sen helt plötsligt ser vi ett ansikte vi känner igen. MEN HALLÅ?! det är ju JIs tonårskärlek som hon varit helt förälskad i 5år nu!

Snacka om att JI fick ett stort saligt leende över hela ansiktet, hennes kväll var gjord! Vi började prata lite med han och hans kompis. JI och killen fick jättebra kontakt och de bytte nummer och han pussade henne till och med! Jag var lite ledsen för jag såg fan inte en enda snygg kille som man kunde titta på. HS hade raggat åt mig sist vi var ute och helt plötsligt så bara stod han där! Jag blev jätteglad och jätteblyg SÅKLART, typiskt mig. Men vi snackade lite och HS berättade att hon förlovat sig och vi skämtade lite. Sen drog GO med mig till toaletten.

Inne på toaletten var de för en gångs skulle inte alls mycket folk (som det alltid annars är på tjejtoan på krogen), förmodligen eftersom det var SLITZ kväll. Jag skulle gå på toa men det fanns inget papper på den ena toan och den andra var upptagen. GO gick för att be om papper, och jag blir ensam kvar. Då öppnas dörren på den andra toan och jag frågar tjejen som kommer ut om det finns papper? Hon mumlar några konstiga fraser och jag hörde inte ett ord. Så jag frågade igen: -"Finns det papper?" och hon vänder sig mot mig, längs armen rinner det blod och jag ser att hon har runt 20-30 äldre ärr längst armen. Hon börjar snacka engelska med mig och säger att hon är ryss och att vakterna på krogen säljer henne som hora och hon vill att jag ska hjälpa henne ut. Jag kollar ner på mitt VITA linne och ser en STOR RÖD BLODFLÄCK och jag blir helt tokig! Precis då kommer GO in och tjejen börjar berätta för GO om hur vakterna skär henne och säljer henne som hora. Jag kollar in på toaletten och ser den krossade öl flaskan som ligger där. min kompis blir jätte upprörd och tycker att det som tjejen berättar är helt förfärligt. Själv står jag där tvärförbannad över den stora röda fläcken och att det inte finns något jävla papper så att jag kan kissa!

GO envisas endå med att hjälpa tjejen. så vi följer henne ut och sen skäller jag ut GO eftersom det inte finns någon annan att skälla på haha. GO inser att tjejens historia kanske inte var sann, men konstaterar att OM den var det så har vi iaf hjälpt henne lite. Jag får äntligen gå och kissa, sen drar GO med sig mig till dansgolvet för att jag ska sluta tjura. Då när ja börjar bli på bättre humör så HÄLLER en tjej sin drink på mig. På mitt VITA LINNE MED BLODFLÄCK! Jag blev så förbannad att jag ville åka hem, men GO övertalade mig att stanna.

Under kvällen hade HS dragit med oss runt till ALLA vimmelfotografer för att fotograferas, så hon tog med mitt tjuriga jag till en kamera och kameramannen tar den absolut fulaste bild jag sett på mig själv. FÖRBENAT OXÅ! Då bestämde jag mig för att leta upp mitt ragg från förra gången, så jag letar och letar och letar men han har självklart gått hem. Då gav jag upp. Jag tog med mig GO för att dra oss hemåt. Vi gick och satte oss på busshållsplatsen bara för att inse att sista bussen gick för en timme sen . Som tur var så hade hennes pappa precis slutat jobba, så vi köpte lite tröst chips så fick vi sjuss hem. Sen sov jag som ett barn!


..eller?

Vi kanske har något uppdrag vi måste slutföra? Något som måste utföras och sen dör vi? haha ja jag vet inte. sjukt asså.

Kosmisk tvilling?

Sen nåra månader tillbaka så har jag börjat prata med en kille som vi kan kalla G. I början pratade vi bara lite sporadiskt sådär för att han var i thailand. När han väl kom hem bytte vi mailadress och vi började snacka direkt. De sa bara KLICK.
Det som skrämmer mig är hur extremt lika vi är, hur lika våra liv är och hur lika vi tänker.

Vi har samma stjärntecken, hans föräldrar och mina föräldrar har samma stjärntecken, vi båda har blivit misshandlade när vi varit yngre (jag av mitt ex, han av skolan i landet han växte upp), hans bästa vän och en barndomsvän till mig har likadana namn, hans syskon har likadana namn som människor jag känt och hans eget namn är samma namn som min systers minus en bokstav.

Har jag mött min kosmiska tvilling eller är detta bara ett läskigt spel? Finns det något som kallas kosmisk tvilling? Han kanske är min själsfrände? Vad tror ni?

RSS 2.0